Våra instruktörer

Christopher Waters

Hej, jag heter Chris. Jag är en fullt kvalificerad och erfaren simlärare med en professionell bakgrund i idrottsundervisning.

För mig är utbildning något av de mest givande man kan arbeta med, eftersom väldigt få yrken erbjuder möjligheten att förbättra livsmöjligheter för människor. Jag arbetar som lärare för att jag tycker om att hjälpa människor, och jag får personlig och professionell tillfredsställelse av att stötta och coacha elever för att de ska nå sina mål.

Simning är en av de bästa träningsformerna och jag anser att alla ska ha möjlighet att lära sig simma. Mitt mål är därför att hjälpa så många människor som möjligt att kunna ta del av denna viktiga färdighet. Eftersom jag är en lärare med lång erfarenhet har jag de kunskaper och färdigheter som behövs för att stödja dig.

Det jag tycker är mest givande är att se någon som en gång var rädd för vattnet, eller som trodde att de aldrig kunde lära sig simma, utvecklas till en kompetent simmare, som är stolt över sin prestation.

Jag hoppas att du eller ditt barn blir nästa person jag hjälper!

Michelle Marquis-Brorson

Hej, jag är delägare av GoWaters tillsammans med Chris. Jag har över 30 års erfarenhet av simundervisning för barn och vuxna.

Jag innehar, nivå 2 (fullständig) simlärarcertifikat från (ASA) Amateur Swimming Association och (STA) Swim Teachers Association, vilket kvalificerar mig att lära vuxna och barn från ny börjare till tävlingssim. Jag har lång erfarenhet av undervisning i skolor, privatlektioner och grupplektioner.

Min yrkesbakgrund är inom sport och anläggningsförvaltning. Jag studerade Leisure and Tourism Management vid Metropolitan University i London. Du kommer att tycka att mina lektioner är mycket motiverande och inspirerande eftersom ag är en passionerad simlärare med hög energinivå. Min motivation är att se dig lyckas och att vi har kul i bassängen tillsammans. (Kolla mina Google recensioner för Go Waters).

Melissa Callahan

Hej, jag heter Melissa Callahan. Jag började arbeta med GoWaters Swim School 2022.

Jag har en kandidatexamen i fritidsterapi och har specialiserat mig på rehabilitering och långtidsvård inkluderande 20 års erfarenhet av vattenaktiviteter. Mina roller sträcker sig från vattenterapeut, fitnessinstruktör, siminstruktör, Facility Management och medlemskoordinator. Jag tror att ha möjligheten att lära sig simma är en viktig färdighet som varar hela livet.

I 2021 flyttade jag och min familj till Sverige från USA (North Carolina). Som mamma vet jag att familjer vill ha den bästa servicen och upplevelsen för sina barn. Som instruktör är mina mål att alltid vara uppmärksam och interaktiv samtidigt som jag ger praktisk instruktion som resulterar i positiva resultat.

Pranam Abhyuday

Hej, jag heter Pranam. Jag började simma när jag var 5 år och därefter med tävlingssimning. Simträning har varit en stor del av min dagliga rutin sedan dess.

Jag har deltagit i många simtävlingar och representerat min delstatslag inom freestyle (frontcrawl). Som erfaren tävlingssimmare ligger mitt fokus på detaljer och teknik. Jag tycker om att arbeta med människor och hjälpa dem att lära sig simma på rätt sätt. I mina klasser arbetar jag med att bygga upp självförtroende och simteknik successivt för att göra varje individ till en fantastisk simmare.

Simning är en del av mitt liv och jag brinner för det. Jag tror verkligen att simning är en fantastisk träning för hela kroppen och en livsviktig färdighet som alla måste lära sig. Jag är från Bangalore, Indien och har bott i Sverige sedan 2019. Jag har varit en del av GoWaters sedan januari 2023.