Simskola för vuxna

Varför inte använda din Friskvårds bidrag till våra lektioner?
Fråga din arbetsgivare.

Vi erbjuder högkvalitativa lektioner som är fokuserade på simteknik och undervisas av fullt kvalificerade instruktörer.

Våra simlektioner för vuxna ger dig möjlighet att utmana dig själv, och med vårt stöd och målinriktade träning kommer du att lära dig att simma.

Vår träning är intensiv, men kan vi försäkra dig om att den också är både rolig och givande. Vi fokuserar på simteknik och delar upp varje simsätt i hanterbara steg. Detta gör att du verkligen kan fokusera på en aspekt av simsättet i taget, vilket gör det lättare för dig att lära. Med säkerhet som högsta prioritet hela tiden kan vi hjälpa dig som är rädd för vatten att övervinna din rädsla.

Nivåer

Level 1

Från 16 års ålder

Denna simkurs för vuxna nybörjare är tillgänglig för alla som är 16 år och äldre och vill lära sig att simma. Ingen förkunskap krävs, så det är inga problem om du aldrig har simmat tidigare. Vi kan börja från allra första början och hjälpa dig att nå den nivå du strävar efter.

Den här simkursen är utformad för att hjälpa dig att utveckla ditt självförtroende i vattnet och lära dig att andas, glida och flyta. Vi börjar lära dig grunderna i frisim, ryggsim och bröstsim samt akvatiska färdigheter för att maximera ditt vattensjälvförtroende.

Mål: Att kunna simma upp till 5 m utan flythjälpmedel.

Förkunskaper: Inga.

Nivå 2

Vuxen

För dem som har börjat bygga grunderna för flytning, andning, skjutning och glidning genom vattnet. Du bör ha en grundläggande förståelse för frisim, ryggsim och bröstsim och kunna simma 10 meter.

Denna simkurs är utformad för att förbättra ditt vattensjälvförtroende och utveckla din simteknik. Vi kommer också att lära dig akvatiska färdigheter som ytdykning och trampa vatten. Dessa färdigheter hjälper alla till att förbättra ditt vattensjälvförtroende.

Mål: Att kunna simma 25 meter.

Förkunskaper: Har en viss vattensjälvförtroende och måste kunna simma 10 meter.

Nivå 3

Vuxen

Denna kurs är för dem som redan kan simma och vill fortsätta att bygga på sin teknik, uthållighet och lära sig nya simtag. Du kommer att fortsätta lära dig frisim, ryggsim och bröstsim.

Vi kommer att bryta ner simtagen i hanterbara delar för att maximera din inlärning. Dessa lektioner är utmanande, men extremt roliga samtidigt. Vi kommer också att lära dig dykning, trampa vatten och andra akvatiska tekniker för att hjälpa dig att förbättra ditt vattensjälvförtroende.

Mål: Att kunna simma 50 meter.

Förkunskaper: Mestadels vattensjälvsäker och måste kunna simma 25 meter.

Nivå 4

Vuxen

Detta är vår mest avancerade kurs och är för dem som är kompetenta i frisim, ryggsim eller bröstsim, men behöver kritik av sitt simtag eller lära sig ett helt nytt simtag. I denna kurs fokuserar vi i stor detalj på varje aspekt av varje simtag, med målet att uppnå flyt genom vattnet.

Våra kvalificerade instruktörer kommer att analysera varje element i varje simtag, bedöma andningsrytmen, armrörelserna, benrörelsen och glidningen och ge dig personlig feedback. Vi lär också ut dykning, tävlingsvändningar, ytdykningar, trampa vatten och andra roliga akvatiska tekniker.

Mål: Att kunna simma med självförtroende. Att ha lärt sig ett nytt simtag och förvärvat ytterligare akvatiska färdigheter.

Förkunskaper: Självsäker i vattnet och måste kunna simma 50-100 meter.