Allmänna villkor

1.0 Information om företaget

Företaget heter GoWaters Swim School AB och har organisationsnummer 559420-6293. Vi innehar F-skattesedel och har vårt säte i Göteborg. Vi nås enklast via e-postadressen: enquiries@gowatersswimschool.com

2.0 Bokning

Du kan boka kurser här genom att klicka på knappen nedan. När du gjort detta kommer du till vårt bokningssystem som administreras av ett företag som heter Sport Admin. Via detta system kommer du att få en bekräftelse på att du har en plats på vår kurs. Du ansvarar själv för att du har lämnat korrekta uppgifter i detta formulär.

Bokning via detta bokningsformulär är ett bindande avtal om att du har köpt en tjänst av oss.

  • GoWaters Swim School AB förbehåller sig rätten att ändra tid och instruktör vid behov.
  • GoWaters Swim School AB förbehåller sig rätten att ställa in en lektion med kort varsel på grund av en tredje part, men vi kommer alltid att se till att täcka lektionen via en ersättare.
  • GoWaters Swim School AB ansvarar inte för kläder och personliga tillhörigheter.
  • Vid eventuellt stopp i bassängen kan verksamheten komma att flyttas till annan badanläggning.

3.0 Betalning

Betalning sker via Qvickly, ett faktureringsföretag som är kopplat till SportAdmin. Genom att använda Qvickly kan du dela upp den totala betalningen i delbetalningar, dock tillkommer en avgift på 50 sek för att använda denna tjänst. Studenten får inte sin plats reserverad förrän betalning för denna plats har skett.

4.0 Återkallelse och avbokning av en hel bokning för grupp- och privatlektioner

Som konsument har du, som en allmän regel i avtalslagen, fjorton (14) dagars ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005: 59). När du har fått ett bekräftelsemail från GoWaters Swim School har du därefter 14 dagars ångerrätt. Om konsumenten redan har betalat för tjänsten inom denna tidsram kommer de att få full återbetalning. Efter 14 dagar kommer ingen avbokning att återbetalas. Det enda undantaget är av medicinska skäl där ett läkarintyg måste uppvisas. Om detta sker när kursen har startat kommer konsumenten att återbetalas för de lektioner som återstår efter datumet för läkarintyget.

5.0 Grupplektioner

5.1 Särskilda kurser för barn

Barn lär sig i olika takt och ibland kan en simbassäng vara ganska skrämmande för ett barn och vi tvingar aldrig ett barn att gå i simbassängen. Om de inte vill komma in i simbassängen under en lektion kan de sitta på sidan av simbassängen och titta på. Alternativt, om en förälder / vårdnadshavare vill vara i simbassängen för att underlätta och hjälpa barnet att känna sig trygg, går det också bra. Kurser återbetalas inte. Om ditt barn inte vill gå ner i simbassängen kommer vi att arbeta hårt för att hjälpa barnet att övervinna rädslan för vatten och uppskattar vårdnadshavarens stöd med detta.

5.2 Att missa en enskild grupplektion

När vi på GoWaters måste ställa in en lektion kommer vi alltid att göra det i så god tid i förväg som möjligt och kommer alltid att försöka erbjuda en alternativ session eller som en sista utväg återbetala dig för den lektionen.

På samma sätt förstår vi att det finns skäl till att ditt barn eller du själv kan missa en grupplektion. Tyvärr är alla missade lektioner inte återbetalningsbara. Men om det finns lediga platser på andra klasser kommer vi att försöka erbjuda dig eller ditt barn möjligheten att komma ikapp. Om det inte finns någon tillgänglighet kan vi dock inte göra det.

5.3 Sjukdom

Om du eller ditt barn missar en eller flera lektioner på grund av sjukdom återbetalas inte kursavgiften. Närvaron på kursen kontrolleras av läraren. Det är inte obligatoriskt för dig att anmäla sjukdom, men vi är tacksamma om du meddelar oss om eventuell frånvaro. Detta gäller särskilt om frånvaron avser det första undervisningstillfället eller om barnet slutar i förtid.

6.0 Privatlektioner

6.1 Återkallande och avbokning av en enskild privatlektion

När vi på GoWaters måste ställa in en lektion kommer vi alltid att göra det i så god tid som möjligt och kommer alltid att försöka erbjuda en alternativ session eller som en sista utväg återbetala dig för den lektionen.

På samma sätt förstår vi att saker kan komma upp och ibland kan du behöva ställa in eller omboka din lektion. Om du behöver ställa in en lektion ber vi dig vänligen att meddela oss så snart som möjligt. I händelse av att en lektion måste ställas in eller ombokas, vänligen följ vår avbokningsregler. Dessa avbokningsregler kommer att tillämpas strikt.

Vi är bundna till avbokningsreglerna för varje anläggning som vi använder. Som företag måste vi ge 1 veckas varsel för att avbryta banhyran. Varje avbokning inom denna tidsperiod resulterar i att GoWaters debiteras fullt ut för banuthyrningen.

Om du behöver avboka eller omboka en lektion är detta därför vår policy:

Avbokning av kund:

 

  • Mer än 1 veckas varsel – Lektionen kan flyttas till en annan tidpunkt.
  • En vecka till 48 timmars varsel – Om vi kan hitta en alternativ simmare för att ta din lektion kommer vi att omboka dig till en annan tid. Men om vi inte kan hitta en alternativ simmare kommer din lektion tyvärr inte att ombokas eller återbetalas.
  • Under 48 timmars varsel – Lektionen kan inte ombokas. Lektionen kan dock överföras till en familjemedlem eller vän.
6.2 Hur avbokar jag en lektion?

Du kan avboka en lektion via telefon eller via e-post till:
Michelle Marquis:
Tel: 073 904 07 37
E-post: michelle.marquis@gowatersswimschool.com

Chris Waters
Tel: 070 943 54 41
E-post: chris.waters@gowatersswimschool.com

6.3 Vad händer om jag blir försenad?

Starttiden för lektionen är den tid som du måste vara vid bassängkanten, klädd i din baddräkt och redo att gå i vattnet.

Det är mycket viktigt att du kontrollerar starttiden för din lektion noggrant. Vi är medvetna om att det kan hända saker som gör att du blir försenad, t.ex. kollektivtrafik. Om du är försenad kommer vi att ta emot dig under den återstående tiden av din schemalagda lektion.

6.4 Missad lektion / Ej dyker upp

Det händer ibland att en simmare inte dyker upp till en lektion. I nästan alla fall är detta tekniskt relaterat. Simmaren har inte anmält sig till lektionerna, eller gjort det för fel dag/tid, eller läst fel på starttiden eller helt enkelt glömt bort lektionerna. I några få fall dök något upp i sista minuten på jobbet eller hemma eller det blev problem med transporten. Vi förstår att sådana saker händer.

Om vi saknar dig kommer vi alltid att skicka ett meddelande till dig för att höra av oss och se till att allt är okej.

Tyvärr kommer vi inte att kunna återinföra lektionen eftersom instruktören kommer att ha varit på rätt plats vid rätt tidpunkt och väntat på dig.

6.5 Sjukdom

Om du missar en lektion på grund av sjukdom återbetalas inte kursavgiften. Närvaron på kursen kontrolleras av läraren. Det är inte obligatoriskt för dig att anmäla sjukdom, men vi är tacksamma om du meddelar oss om eventuell frånvaro.

6.6 Menstruation

Tyvärr kan din lektion inte flyttas eller återbetalas på grund av menstruation. Kvinnor kan använda en menskopp eller tampong, båda är mycket effektiva och säkra att använda när man simmar.

7.0 Kurspriser

Information om vilka priser som gäller finns på vår hemsida i anslutning till beskrivningen av respektive kurs.

8.0 Kurstider

GoWaters Swim School AB förbehåller sig rätten att ändra starttid för respektive kurs och vilken instruktör som undervisar i kursen.

9.0 Personuppgifter

Syftet med att samla in information genom kursregistreringen är att kunna administrera kurserna och fakturera kunder. Samt att kunna kontakta våra kunder vid behov. Genom att boka en kurs hos oss samtycker du till att uppgifter om dig och ditt barns namn, e-post, telefonnummer, personnummer och postadress registreras och behandlas hos GoWaters Swim School. Du samtycker även till att informationen kan komma att vidarebefordras till tredje part. GoWaters Swim School kommer aldrig att sälja eller dela dina uppgifter med någon tredje part förutom om det krävs enligt lag. Vi säkerställer att vi följer GDPR-reglerna. Detta inkluderar inte betrodda tredje parter som hjälper oss att driva vår webbplats, med kravet att dessa parter samtycker till att hålla informationen konfidentiell. Vi ansvarar för korrekt hantering av personuppgifter.

Du har rätt att få tillgång till de personuppgifter som finns registrerade hos oss, behandlingen ska ske så snabbt som möjligt, men vi reserverar oss för upp till en månads handläggningstid. Vi åtar oss att på din begäran rätta eventuella felaktiga uppgifter. Kunden har även rätt att återkalla sitt samtycke till behandling av personuppgifter. Om du vill se information i registret eller göra en korrigeringsbegäran, måste meddelande skickas via e-post chris.waters@gowatersswimschool.com.

Krypterad och säker teknik används vid den överföring av information som sker mellan GoWaters Swim School och en betrodd leverantör av bokningstjänster. Servrar som används för lagring är placerade i en säker miljö med hög
säkerhetsnivå. De uppgifter vi får vid kursregistreringen hanteras endast av betrodd personal på GoWaters Swim School. I slutet av kursen kan vi be om att få ta foton så att vi kan visa dem på vår webbplats och sociala medieplattformar. Vi kommer dock alltid att be om ditt samtycke innan vi gör det. Detta kommer vanligtvis att ske i början av en kurs. Genom att använda vår webbplats och vårt kontaktformulär godkänner du vår integritetspolicy. I händelse av underkännande av hanteringen av personuppgifter är Datainspektionen den myndighet som gäller.

10.0 Satisfaction Rules

För att elever och lärare skall kunna koncentrera sig på undervisningen är vi tacksamma om både föräldrar och eleven/eleverna går in till bassängen tidigast 5 minuter innan lektionen börjar och håller en låg ljudnivå under lektionerna. Det gör det lättare för oss att upprätthålla en god kvalitet på simundervisningen. Vi har utrustning märkt “GoWaters” som kan användas under lektionerna och läraren kommer att hämta dessa i början av lektionen. Det kan finnas andra personers simtillbehör men dessa får endast användas av ägarna till dessa, vänligen respektera detta.

Specifikt för barnkurserna ber vi er vårdnadshavare att hålla sig i bakgrunden och endast titta på när simlektionerna pågår. Frågor eller kommentarer kan ställas till instruktören efter lektionen eller genom att kontakta GoWaters Swim School-representanter, Chris Waters eller Michelle Marquis-Brorson.

Kom ihåg att ta med baddräkt, handduk och vattenflaska. Om eleven/eleverna har långt hår är det också bra att ha en tofs eller badmössa. Simglasögon är endast en rekommendation, dock ej nödvändigt. För allas trevnad bör alla elever duscha med tvål och tvätta håret innan simning. Elever som inte har duschat får inte delta i simundervisningen.

11.0 Kontakta oss

Vi svarar gärna på alla frågor. Vänligen använd kontaktuppgifterna nedan.

Allmänna förfrågningar:
För nya förfrågningar som inte besvaras i vårt avsnitt med vanliga frågor (FAQ), vänligen kontakta oss på:
Telefon:
073 904 07 37 – Michelle
Email: enquiries@gowatersswimschool.com

Befintliga kunder:
Om du är en befintlig kund med en fråga, vänligen kontakta oss på:.
Telephone:
070 943 54 41 – Chris
073 904 07 37 – Michelle
E-post: chris.waters@gowatersswimschool.com
E-post: michelle.marquis@gowatersswimschool.com